Показано 1–12 із 23

9970 грн12660 грн
13960 грн21240 грн
14700 грн23630 грн

Меблева фабрика Естелла

Дерев'яні ліжка Естелла

Гарні, надійні та міцні ліжка виконані з натурального дерева бука масиву або бука щита з різною гамою кольорів.

Ліжка Естелла - це тільки екологічно чисті наповнювачі, новітні технології обробки деревини, а також унікальна та зручна система збирання ліжок. Зверніть увагу на новинку - дерев'яне ліжко Селена-Аурі з підйомним газовим механізмом!

Завдяки іноземним інвестиціям та сучасному обладнанню фабрика Естелла готова запропонувати своєму покупцю високоякісні вироби - букові дерев'яні ліжка, комоди та тумби.

Всі ліжка комплектуються ламелями (крок 4 см.), виготовлених з деревини бука товщиною 8 мм, що гарантує комфортне користування навіть при підвищених навантаженнях на ліжко.

Слід зазначити, що додатково можна замовити опцію Супер, тоді відстань між ламелями буде 2,5 см відповідно. Для матраців на незалежних пружинах рекомендується використовувати ліжка з ламелями з кроком не більше 5см, це забезпечить триваліший термін експлуатації матраца.

Унікальна система клиновидних з'єднань забезпечує додаткову міцність виробам.

Безпека перед усім! Задля її забезпечення на ліжках відсутні гострі кути, а також є можливість комплектування планками безпеки.

Для більш зручного та комфортного користування ліжками деякі моделі оснащені газовим підйомником та просторою нішею для зберігання речей. Інші ліжка можна доукомплектувати шухлядами для білизни (переміщуються на роликах).

Презентація модельного ряду ліжок Естелла